Language / Limba /

Despre noi

CERAMICA BIANCA SRL, societate cu capital integral privat romanesc infiintata inca din anul 1990, detine in proprietate fabrica de portelan sanitar situata in Ploiesti, prima fabrica construita in Romania in 1935.Experienta indelungata in productia de obiecte sanitare, dar, de asemenea, dezvoltarea continua a relatiilor comerciale cu parteneri din tarile cele mai dezvoltate din UE, cum ar fi Italia, Franta si Germania au reprezentat principalele avantaje competitive ale companiei noastre.

Folosind cele mai bune materii prime pentru a mentine un standard calitativ pentru produse de inalta clasa si cu beneficiile de cooperare tehnica a furnizorilor de masini si utilaje din UE, fabrica are o capacitate anuala de productie de peste 250.000 de unitati de modele diferite de obiect sanitare. Linia noastra de productie are flexibilitatea de a produce diferite tipuri de lavoare, vas WC, bideuri .Gama de productie a fost schimbata continuu, ajungand astazi la obiecte sanitare medii si high- end, dar, de asemenea, producand in mod regulat articole tehnice sanitare.

Cu un management foarte pragmatic si elastic, CERAMICA BIANCA SRL a devenit cel mai competitiv producator si exportator de obiecte sanitare, in ceea ce priveste raportul calitate / pret, portofoliu de comenzi fiind impresionante pentru o companie independenta. CERAMICA BIANCA SRL este o companie dinamica si moderna, care a demonstrat un spirit de inovatie si profesionalism, lansand pe pietele Comunitatii Europene produse extrem de valoroase si apreciate.

Dupa 2010, dincolo de consolidarea relatiilor comerciale pe pietele cele mai dezvoltate din CEE (Italia, Franta si Germania), scopul principal a constat in stabilirea unor noi relatii comerciale pe doua piete importante la nivel mondial: Rusia si America de Nord. Pentru ambele directii, un start important a fost realizat, prin initierea contactelor de afaceri in Rusia, Statele Unite ale Americii si Canada, astfel incat productia dedicata acestor noi piete va incepe intr-un viitor foarte scurt.

CERAMICA BIANCA S.R.L. este o companie dinamica si moderna, care si-a dovedit spiritul de inovatie si profesionalism lansand pe piata romaneasca produse extrem de apreciate.